Kiezen voor Smits is kiezen voor Zekerheid
Home » Scooter » Kiezen voor Smits is kiezen voor Zekerheid
Terug   Print  

Kiezen voor Smits is kiezen voor zekerheidKiezen voor Smits is kiezen voor zekerheid
Check het zelf

Altijd de beste lesmethode
We werken volgens de RIS-methode: aantoonbaar de beste rijlesmethode. Daarnaast worden onze instructeurs permanent bijgeschoold door onze kwaliteitscoördinator. Deze is fulltime bezig met het verbeteren van onze kwaliteit. Niet omdat het moet, maar omdat we dat willen.

Altijd de beste instructeurs
Geen instantie die ernaar vraagt, vandaar dat wij het aan onze cursisten laten zien: al onze instructeurs zijn gecertificeerd en hebben een geldige instructiepas. Daarnaast zijn ze allemaal RIS-gecertificeerd. Dat betekent dat ze volgens de laatste inzichten opgeleid en gediplomeerd zijn. Elke instructeur heeft zijn of haar instructiepas altijd bij zich. Wij werken alleen met vaste instructeurs, die tot de besten in hun vak horen.

Altijd instructeurs van onbesproken gedrag
Instructeur en cursist trekken intensief met elkaar op. Het vak van instructeur vraagt dan ook om betrouwbaarheid en professionaliteit, juist in de omgang met mensen. Onze instructeurs beschikken daarom allemaal over een ‘Verklaring omtrent gedrag natuurlijke personen’. Met andere woorden: via het Ministerie van Justitie kunnen zij aantonen dat zij van onbesproken gedrag zijn.  (Voorbeeld van Verklaring Omtrent het Gedrag)

Altijd volledig op de hoogte
Dankzij de RIS-methode en onze boardcomputers bent u – net als de instructeur uiteraard – altijd op de hoogte van uw vorderingen. Uw lesprogramma is in de auto opvraagbaar via de boardcomputer; deze kan zelfs uw laatstgereden routes tonen, maar ook video’s van allerhande verkeerssituaties laten zien. (De boardcomputers worden in het voorjaar van 2009 ingebouwd.)

Altijd écht klaar voor het examen
Een veelgehoorde klacht onder mensen die rijles nemen: ‘Ik moest te vroeg op, want dat was nu eenmaal ingepland.’ Bij ons kan dat niet gebeuren. Wij werken volgens het RIS-systeem. Pas als u de twee tussentijdse toetsen en het ‘proefexamen’ – mét examinator – goed hebt afgelegd, gaat u op examen.

Altijd persoonlijke begeleiding
Van de eerste theorieles tot en met het examen: we begeleiden u het hele traject. Onze instructeurs rijden zelfs mee met het examen, zodat zij u ook dan op de voet kunnen volgen.

Altijd 100% verzekerd
Voor lesauto’s moeten speciale verzekeringen worden afgesloten. Lang niet alle rijscholen doen dat echter, waardoor hun cursisten onverzekerd rondrijden; helaas wordt dit door niemand gecontroleerd. Onze auto’s zijn wel volledig verzekerd. Bovendien laten wij de verzekeringen jaarlijks toetsen door een externe partij. Bij ons bent u dus van deur tot deur 100% verzekerd. Om dat aan te kunnen tonen, ligt in elke auto het verzekeringscertificaat. Lees meer

Altijd garantie
De nachtmerrie van veel cursisten: vooruitbetalen en de rijschoolhouder nooit meer terugzien. Wij hebben met de Bovag een garantieregeling afgesloten: alle vooruitbetaalde gelden zijn via de Bovag gegarandeerd.

Altijd veilig
Onze auto’s zijn op-en-top geschikt voor rijlessen en zijn technisch in perfecte staat. Ze worden bij aanschaf zorgvuldig geselecteerd en zijn daarna permanent in onderhoud bij een erkende dealer. Veiligheid voor alles!
 

Made by Marco van Kampen & Michel Pouleijn