Smits Opleidingen
Home » Smits Opleidingen
Terug   Print  

 

Onze klanten vertellen

Met het reviewsysteem van klantenvertellen.nl vertellen onze klanten zelf over de kwaliteit van de opleidingen die Smits levert. Wij zijn ontzettend trots op ons cijfer. Klik hier om de beoordelingen en referenties te lezen.


Smits Rijlesapp

Snel en makkelijk alle lessen bekijken op je smartphone.

Smits Opleidingen is altijd up-to-date met de rijlesapp. Speciaal voor onze leerlingen hebben we deze app ontwikkeld, zodat jij 24 uur per dag kunt bekijken wanneer je rijles hebt. Snel en gemakkelijk alle lessen op jouw smartphone! Daarnaast ontvang je voor elke rijles een reminder, zodat je nooit je rijles zult missen.

>> Download hier gratis de Smits rijlesapp

 


Tijdelijk een gratis EPT certificaat bij een VCH heftruckcertificaat!

Tegenwoordig heb je een officieel veiligheidscertificaat heftruck of reachtruck in 1,5 dag 
van € 312,- voor slechts € 275,-!
In februari tijdelijk zelfs met een gratis EPT certificaat t.w.v. € 125,-!

Klik hier voor beschikbare data en boek direct online.

Wees er snel bij, want vol=vol!

De heftruck of reachtruck opleiding kan meetellen voor code 95. Zo heb je direct 7 punten en 2 veiligheidscertificaten op zak! De nascholingskosten aan het CCV zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie, bel ons gerust via 0412- 62 55 33. 


Ook in 2018 geeft DAF kosteloos DAF Driver trainingen weg 

Om er voor te zorgen dat met een nieuwe DAF Euro 6 truck het maximale rendement wordt behaald, geeft DAF ook dit jaar kosteloos een DAF Driver training weg bij iedere verkochte Euro 6 vrachtwagen. De gedachte is klanten te ontzorgen door naast het juiste voertuig, ook voor goed geschoolde chauffeurs te zorgen. 

Nóg meer voordeel

Met deze training haalt de chauffeur optimaal rijplezier uit zijn voertuig en de werkgever heeft een chauffeur die maximaal rendement haalt uit het nieuwe voertuig. Deze training heeft daarnaast nóg een voordeel. De rijtraining kan namelijk meetellen als nascholing voor code 95 onder W01 HNR (Het Nieuwe Rijden).

Vouchers voor de DAF Driver training kunnen worden ingeleverd bij Smits Opleidingen. Onze instructeurs zijn namelijk door specialisten van DAF Nederland getraind om deze training  te mogen verzorgen.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.


Snel uw aanhanger rijbewijs (BE) halen? 

 • Binnen twee weken starten én op examen
 • BE opleiding en examen in 1 dag
 • Altijd in de buurt
 • 22 opleidingslocaties in het land
 • BOVAG garantie
 • Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs

U heeft een BE opleiding al vanaf € 395,-- incl. BTW (343,80 ex. BTW)

De 1-daagse "talent opleiding" heeft u voor slechts € 519,-- (446,28 ex. BTW)  

Boek nu direct uw opleiding via onze webwinkel 
 
 
  

Nieuwe rijvaardigheidstraining voor camperaars

Ben jij NKC-lid en wil je jouw camperrijvaardigheid verbeteren? Doe dan mee aan deze speciale training die ontwikkeld is door de  NKC  en de BOVAG. Verbeter op één dag alle essentiële technieken en ga daarna met nog meer zelfvertrouwen met jouw camper de weg op. 
 
Meer informatie 

 


Nieuw cursusaanbod code 95

Recent hebben we ons cursusaanbod voor de nascholing code 95 uitgebreid. Er zijn verschillende cursussen toegevoegd die in het teken staan van Veiligheid.
Denk hierbij aan:

 • U05-2 Basisveiligheid VCA of VCA VOL (1 of 2-daagse opleiding)
 • U21-1 EHBO cursus
 • U03-1 Lading zekeren
 • U15-1 Sociale veiligheid
 • U17-1 Gebruik van laad- en losmiddelen/ autolaadkraan

De cursussen worden met regelmaat gegeven en een aantal zijn ook incompany te verzorgen. Klik hier voor meer informatie.

 


 
Nieuwe opleidingslocatie met eigen DAF XF Euro 6 in Tiel 

Smits Opleidingen heeft sinds kort een nieuwe opleidingslocatie aan de Hoekwei 32 in Tiel. Deze locatie dient tegelijkertijd als opstaplocatie voor onze derde nieuwe DAF XF Euro 6 vrachtwagen die op 9 september geleverd is door Van Tilburg – Bastianen. Smits is met hen een nauwe samenwerking aangegaan om de klanten in regio Rivierenland nog beter te kunnen bedienen.

Met de nieuwe locatie in Tiel hebben we tegenwoordig 10 opstaplocaties voor de vrachtwagen. Door onze centrale ligging hebben we nu de grootste spreiding in Nederland! 


De tweede DAF XF Super Space Cab is binnen!

Met trots presenteren we onze nieuwe aanwinst. De tweede gloednieuwe DAF Euro 6 vrachtwagen is geleverd en de derde volgt binnenkort. Naast de praktijklessen, is het nu ook mogelijk om een Euro 6 rijtraining (Het Nieuwe Rijden) te volgen. Onze instructeurs zijn daarvoor specifiek door specialisten van DAF Nederland getraind. 

Smits opleidingen: Specialist in Euro 6 rijtrainingen

 


Theorie-examen nieuwe stijl van start

Het CBR is van start gegaan met het theorie-examen nieuwe stijl. Er is behoorlijk wat veranderd in de manier van examen afnemen.


Wat betekent dit nu voor jou? Om een goed beeld te krijgen hoe de nieuwe aanpak in zijn werk gaat, kun je dit filmpje bekijken of het stappenplan doornemen.

  

 


Let’s GOW Drive, getraind op weg

Smits Opleidingen draagt GOW Drive een warm hart toe.

Het GOW Drive project is ontwikkeld is voor jonge bestuurders tussen de 18 en 25 jaar oud, die in het bezit zijn van een geldig autorijbewijs. GOW Drive gaat niet alleen over het beheersen van rijvaardigheden. Want met een rijbewijs op zak kun je tenslotte al autorijden. Toch is uit onderzoek gebleken dat de meeste dodelijke verkeersongevallen onder jonge bestuurders vallen. GOW Drive gaat daarom verder, waar het halen van het rijbewijs ophoudt.

GOW Drive heeft een spectaculaire praktijkdag samengesteld waarbij het zelf ervaren voorop staat. Dus neem die extra stap en kruip zelf eens achter het stuur van een vrachtwagen en rij de openbare weg op. Leer in een slipervaring hoe je gevaarlijke situaties moet aanpakken en ervaar hoe het is om in een auto over de kop te vliegen! GOW Drive biedt die mogelijkheid in een pakkend dynamisch programma. Doe mee aan deze training in één dagdeel, alleen of samen met je vrienden. Kijk op GOW Drive onder –Doe mee/inschrijven- of jouw gemeente mee doet met GOW Drive. Kosten zijn slecht € 25,- per persoon. (Normaal € 125,-)

Gratis deelname via de webwinkel van Smits Opleidingen

Meld je nu aan via de webwinkel van Smits Opleidingen voor de GOW Drive training op 6 september, dan kun je gratis deelnemen. Wees er snel bij, want er zijn maar 15 plaatsen beschikbaar.

 


  Nieuwsarchief 

 

 

 

 

 

Made by Marco van Kampen & Michel Pouleijn