Over Smits
Home » Over Smits
Terug   Print  

Over Smits 

Smits Opleidingen is een landelijk opererende organisatie op het gebied van verkeer, vervoer en logistiek. We kennen maar één uitgangspunt: hoge kwaliteit, maximale veiligheid. Of het nu gaat om autorijlessen of beroepsopleidingen:

'Rijschool'
De meeste mensen in Noordoost-Brabant en de Bommelerwaard zullen met name onze ‘rijschool’ kennen. Deze bestaat al sinds 1974, toen Wim Smits begon met het geven van rijlessen.

Beroepsopleidingen
Halverwege de jaren tachtig startten we met het opleiden van vrachtwagenchauffeurs. Niet lang daarna later voegden we daar het geven van allerlei andere trainingen en cursussen aan toe: van heftruckopleidingen tot slipcursussen. Deze opleidingen worden veelal gedaan in opdracht van het bedrijfsleven, maar ook vaak in het kader van leerwerktrajecten waar ook gemeenten bij betrokken zijn.

Meer weten?
Smits Opleidingen biedt inmiddels werk aan 49 mensen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Oss. Wil je meer weten over onze geschiedenis, visie en toekomstplannen? Lees dan het uitgebreide interview met Arno Smits in het winternummer van Oss, het magazine.

Cursusvoorwaarden
Wij hanteren de algemene voorwaarden van BOVAG rijscholen. Tijdens alle opleidingen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Voor de aanvullende betalingscondities en annuleringsvoorwaarden klik hier.

Klachtenprocedure
Heeft u een klacht? Lees hier onze klachtenprocedure.

Verkeers Centrum Brabant

Als het aan Arno Smits ligt, heeft Oss op korte termijn het eerste integrale Verkeers Centrum Brabant van Nederland. Dit centrum wordt dé locatie waar permanente verkeerseducatie, innovatie op het gebied van infrastructuur en mobiliteit en het Logistic Experience Center met leerwerkbedrijf samenkomen. Klik hier voor meer informatie.

Made by Marco van Kampen & Michel Pouleijn