Theorie scooter
Home » Scooter » Theorie scooter
Terug   Print  

Grotere kans van slagen met theorieles

Keuze uit 6 lesavonden of theorie in 1 dag

  • Persoonlijke coaching
  • Grotere kans van slagen
  • Klassikaal theorieles
  • Leren toepassen van de theorie in verkeerssituaties
  • Opleiding in eigen tempo

Om te kunnen starten met de praktijklessen, adviseren wij eerst het theoriecertificaat te behalen. Je moet namelijk in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat, voordat je mag deelnemen aan het praktijkexamen.  Je mag al vanaf 15,5 jaar theorie-examen doen en het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Start je op tijd met je theorie, dan kan je direct na je 16de verjaardag op examen en het scooterrijbewijs op zak hebben!

Landelijk ligt het slagingspercentage voor het theorie-examen erg laag. Om zelfverzekerd en goed voorbereid te zijn op het examen mét een hoge kans van slagen, kies je voor een theorie opleiding bij Smits Opleidingen!

Iedere dinsdagavond les op onze locatie in Oss

Wij zijn een van de weinige rijscholen die klassikaal theorieles aanbiedt. De opleiding bestaat uit 6 lesavonden en vindt iedere dinsdagavond plaats van 18.30 uur tot 20.30 uur (uitgezonderd van de bouwvakvakantie). Je kunt iedere week instromen en dus starten op het moment dat het jou uitkomt.  

Theorie in 1 dag in Den Bosch

Ook in Den Bosch verzorgen we klassikaal theorieles. Dit is een 1-daagse opleiding die veelal op zaterdag of in schoolvakanties plaatsvindt. De opleiding start om 09:00 in het Sportiom en duurt tot 16:00 uur. Voor data ga naar onze webwinkel. 

2-Daagse theorie cursus

Voor de prijs van een 1-daagse een 2-daagse theorie opleiding volgen? Dat kan! Voor leerlingen die net wat meer ondersteuning willen, is er de 2-daagse theorie cursus. Deze cursus wordt in Oss en Den Bosch gegeven. Klik hier voor startdata. 

Kosten:

Standaard kost onze theorie opleiding € 139,00. 

ACTIE: Volg je rijles bij Smits Opleidingen, dan kost deze opleiding nu maar  € 79,00.  

Je krijgt dan € 60,00 korting!! 

Boek hier online jouw theorie opleiding
 
Via Smits Opleidingen kun je ook het theorieboek (€ 18,35) en eventueel 1000 online oefenvragen (€ 19,00) aanschaffen.
 
Theorie-examen
De opleidingen zijn exclusief het examengeld. Voor de meeste leerlingen is het standaard theorie-examen toereikend. Er zijn echter nog twee andere soorten theorie-examens beschikbaar in het geval je dyslectisch bent of andere beperkingen of leerproblemen hebt. Meer informatie.
 
Film theorie-examen nieuwe stijl CBR
Het CBR is van start gegaan met het theorie-examen nieuwe stijl. Om een goed beeld te krijgen hoe deze nieuwe manier van examen afnemen werkt, kun je dit filmpje bekijken of het stappenplan doornemen. 

Wil je meer weten over de theorie opleiding? Bel dan 0412 - 62 55 33 voor meer informatie.

De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW.

Made by Marco van Kampen & Michel Pouleijn