Motorkleding
Home » Motor » Motorkleding
Terug   Print  

Motorkleding tijdens motorrijlessen

Kortingsbon van € 200,- aan REV'IT motorkleding kado

Kies jij voor een motorvoordeelpakket? Dan krijg je op onderstaande REV'IT artikelen een totale korting van € 200,-. De kortingsbon is in te leveren bij Vos Oss motoren.

 

REV'IT motorkleding

Tijdens onze motorrijlessen mag je gebruik maken van onze motorkleding. Wij hebben gekozen voor REV'IT! motorkleding, omdat ervaring ons geleerd heeft dat deze kleding de beste veiligheid biedt, van hoge kwaliteit is en er daarnaast ook nog eens fantastisch uitziet.

REV'IT! maakt functionele, kwalitatieve en stijlvolle kleding, waarbij er veel aandacht wordt geschonken aan de details. Veiligheid wordt geboden door de protectoren die in ieder product verwerkt zijn. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan passieve veiligheid, zoals reflectiepanelen, zodat je ook in het donker of bij regen goed zichtbaar bent. Er wordt een selectie gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen die worden gekozen op basis van slijtvastheid en scheurvastheid, als je onderuit gaat dienen de jas en broek als tweede huid. De pasvorm en het comfort van de kleding is heel belangrijk. Een jas, broek, handschoen of onderkleding moet lekker zitten zodat je, je volledig kunt concentreren op het rijden.

REV'IT! is een Nederlands merk dat net zoals wij maar één uitgangspunt kent: hoge kwaliteit, maximale veiligheid.

Made by Marco van Kampen & Michel Pouleijn