Nascholing
Home » Nascholing
Terug   Print  

Compleet nascholingspakket code 95 vanaf € 750,-

Makkelijk en snel een voordeelpakket op maat

  • Ú stelt het voordeelpakket samen dat bij u past
  • Open inschrijving op onze locatie in Nijmegen en Oss
  • Een aantal cursussen mogelijk op uw eigen locatie (incompany)
  • Bijna wekelijks nascholingsopleidingen
  • Basispakket van 35 uur tegen scherp tarief
  • Subsidiemogelijkheden via o.a. Cordares en SOOB
  • Specialist in Euro 6 rijtrainingen (Het Nieuwe Rijden)
  • 0 % BTW voor particulieren!

Basispakket van 35 uur nu van € 1.137,00 voor maar € 750,- ex btw

Ons basispakket omvat de volgende opleidingen:
 
Rijtrainingen Het Nieuwe Rijden, Rijoptimalisatie 1 en Manoeuvreren (praktijkdagen). En de theoriecursussen Digitale tachograaf en boordcomputers, Sociale veiligheid, Lading zekeren, basisveiligheid VCA (1-daagse), Communicatieve en sociale vaardigheden en 2 verschillende Chauffeursdagen.

Hier kunt u één praktijktraining uit selecteren en drie of vier theoriecursussen. Belangrijk is dat u op een totaal van 35 uur/punten komt. Met dit basispakket voldoet u aan de verplichte 35 uur aan nascholing volgens de Richtlijn voor vrachtwagenchauffeurs en heeft u uw nascholing direct voor de komende 5 jaar geregeld! 

TIP: Het is mogelijk om zonder meerprijs twee theoriecursussen uit het basispakket te vervangen voor een 2-daagse cursus basisveilgheid VCA (zonder examen). Vraag naar de mogelijkheden.

Nascholingspakket op maat

Tegen een meerprijs is een andere invulling van het basispakket mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een ADR cursus, basisveiligheid VCA  met examen of een heftruck/reachtruck opleiding. Klik hier voor meer informatie over onze nascholingspakketten. 

>> Boek hier uw opleiding online via onze webwinkel

 

Richtlijn voor vrachtwagenchauffeurs

Om uw code 95 te behouden en uw vak als beroepschauffeur te kunnen blijven uitvoeren, dient u volgens de Nieuwe Richtlijn voor vrachtwagenchauffeurs 35 uur aan nascholing te volgen binnen 5 jaar. De enige eis is dat u van de verplichte 35 uur, minimaal één dag (7 uur) een praktijktraining volgt, waarvan u zelf 2,5 uur actief rijdt. Belangrijk is wel dat u een opleiding kiest die door het CCV gecertificeerd is voor de nascholing. Bij Smits is dat uiteraard het geval.  

Losse nascholingscursussen

Naast de nascholingspakketten is het ook mogelijk om losse nascholingscursussen te volgen. Klik hier voor meer informatie en tarieven. 

Bijna wekelijks starten verschillende nascholingsopleidingen op onze locatie in Oss, Tiel of Nijmegen. Voor actuele startdata zie het rooster

 
Wilt u meer weten of u inschrijven? Bel dan 0412-62 55 33 voor meer informatie of download hier het inschrijfformulier
 

 

 Verdere informatie:

Behouden code 95

Subsidiemogelijkheden

Made by Marco van Kampen & Michel Pouleijn